ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ Αδρανή Υλικά ΔΟΜΗΤΩΡ 

ΑΔΡΑΝΗ ΥΛΙΚΑ

Άμμος Αξιού ψιλή 4mm & χονδρή 8mm

Πλυμένη και κοσκινισμένη άμμος ποταμού (Αξιού) ιδιαίτερης καθαρότητας για οικοδομική χρήση, κτίσιμο και για τα τελευταία χέρια των επιχρισμάτων (σοβάδων) με άψογο φινίρισμα στο τρίψιμο. Διάθεση χύμα, σε σάκους 20kg ή big bags 1m³.

Άμμος επιχωμάτωσης

Ενδείκνυται για χρήσεις όπως για την επίστρωση τάφρων,πριν και μετά την τοποθέτηση σωληνών και αγωγών. Διάθεση χύμα.

3Α + 3Β Θραυστό υλικό για Οδοποιϊα

Παράγεται από μηχανική κατεργασία και θραύση ασβεστόλιθου στο λατομείο και στη συνέχεια γίνεται διαχωρισμός με κόσκινα. Διάθεση χύμα.

Κροκάλα

Χρησιμοποιείται για το μπάζωμα κατασκευών, όπως θεμελιώσεις κτιρίων. Ενδείκνυται και για άλλες χρήσεις όπως αποστραγγιστικά έργα. Διάθεση χύμα.

Πέτρα Αθύτου

Ξακουστή πέτρα από την αρχαιότητα για χτίσιμο τοιχοποιείας, επένδυση κατοικιών, ζαρζανέτια κλπ. Από ντόπια λατομεία της περιοχής. Διάθεση και ογκολίθων χύμα.

Πέτρα σκληρή χτισίματος

Η σκληρή πέτρα χτισίματος αποτελείται απο μεγάλα κομμάτια πέτρας, σε ακανόνιστα σχήματα, με διάφορα χρώματα. Μπορεί επίσης ο μάστορας να την λαξεύσει και να της δώσει το σχήμα που θέλουμε. Κατάλληλη για λιθοδομή, πέτρινα σπίτια, πέτρινες μεζονέτες, μαντρότοιχους, παρτέρια, κήπους και γενικά σε όποια κατασκευή θέλουμε να κάνουμε, σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο.